İshakçılar'da Heyecanlı Bekleyiş
18.09.2018
Anasayfa > Haberler > Halkımızı Mağdur Eden Karşısında Beni Bulur
Halkımızı Mağdur Eden Karşısında Beni Bulur
Altyapı düzenlemelerinin devam ettiği Sırrıpaşa Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Bulut, çalışmaların hızlanması yönünde İSU yetkilileri ve müteahhite uyarılarda bulundu. Öğretmenler Caddesi ve Çenedere Caddesi'nin pazartesi gününe kadar asfaltlanmaya uygun hale getirilmesini isteyen Başkan Bulut, "Halkımızı mağdur eden karşısında beni bulur" dedi

Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte Derince genelinde gerçekleştirdiği 200 milyonluk yatırım kapsamında ilçedeki hummalı çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların yoğunlaştığı Sırrıpaşa Mahallesi ve Çenedağ Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar hemen asfaltlanarak, vatandaşların hizmetine sunuluyor. Bu kapsamda Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden altyapı çalışmalarının uzun sürmesinden şikayet eden vatandaşların talebini dikkate alan Başkan Bulut, bölge sakinleri ile görüştü. Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Hicret Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bölgede yapılan çalışmalarla ilgili İSU yetkilileri ve müteahhit firma temsilcilerinden bilgi aldı.

Pazartesiye Kadar Süre Verildi

Derince’de yaşayan vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Bulut, “Altyapı çalışmaları bizim için büyük önem arz ediyor. Derince’nin geleceğini kurtaracak olan bu altyapı ve üstyapı düzenlemelerini yaparken kuşkusuz bazen sıkıntılar oluşabiliyor. Fakat bu konuda vatandaşlarımızı mağdur etmeden hızlı bir şekilde çözüm üretmenin yollarını bulmalıyız. Bu konuda hata yapan, gerektiği gibi hareket etmeyerek halkımızı mağdur eden karşısında beni bulur” dedi. İSU yetkilileri ve müteahhit firmanın elini çabuk tutması gerektiğine vurgu yapan Başkan Bulut, “Bugün burada halkımızın da katılımıyla birlikte müteahhit firma yetkilileriyle son değerlendirmemizi yaptık. Kendilerine bölgedeki ana caddeler olan Öğretmenler Caddesi ve Çenedere Caddesi’ndeki altyapı düzenlemelerini bitirerek, asfaltlanmaya hazır hale getirmeleri için pazartesi gününe kadar süre veriyorum. Aksi halde burada yaptıkları çalışmaları durduracağız çünkü vatandaşlarımızı mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok” dedi.