Derince’de Kariyer Günleri
17.05.2018
Anasayfa > Haberler > DER-MEK Büyük Bir Aile
DER-MEK Büyük Bir Aile
Altı ayrı merkezde binlerce kursiyere eğitim veren DER-MEK’in usta öğreticileri ile bir araya gelen Başkan Bulut, “Bugün artık bir aile kimliği içerisinde faaliyetlerini sürdüren DER-MEK’te kursiyerlerimize aynı zamanda istihdam olanağı da sunuyoruz” dedi

Yelken Kafe’de Buluştular

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) ilçe genelinde 6 ayrı merkezde faaliyetlerini devam ettiriyor. Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çalışmalara imza attığı DER-MEK bünyesinde görev yapan bayan usta öğreticiler, Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhammet İpekdal’ın da katıldığı programda aynı zamanda Dünya Kadınlar Günü kutlaması gerçekleştirildi.

Halkımızın Yanındayız

DER-MEK ailesinin büyümesinde usta öğreticilerin çok önemli rolü olduğuna değinen Başkan Bulut, “Bizler belediye olarak sadece ilçemize vizyon projeler kazandırmakla kalmıyor, kültürel faaliyetlerimizle de halkımızın yanında yer almaya devam ediyoruz. Bu bağlamda DER-MEK çatısı altında açtığımız kurslarla vatandaşlarımıza hem kendilerini geliştirme imkanı sunuyor hem de bu kurslar vesilesiyle istihdam olanağı sağlıyoruz. DER-MEK ailesi içinde görev yapan usta öğreticilerimize de sundukları katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.