Derince’de Bayramlaşma İkinci Gün
Derince’de Sivrisineklerle Mücadele Sürüyor
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’a İDEV Daveti
Başkan Bulut’a İDEV Daveti
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve başkan yardımcıları, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'u ziyaret ederek İDEV 2018 Fuarı’na davet etti

Dördüncü Kez Düzenleniyor

Bu yıl 21-25 Mart tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan İDEV 2018 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı öncesinde KOTO yönetimi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Program kapsamında protokol ziyaretlerini sürdüren KOTO yönetimi bu kez Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu.

Çenesuyu’nda İnceleme Yaptılar

KOTO Başkanı Necmi Bulut,  başkan yardımcıları Volkan Yılmaz ve Hüseyin Gezer’i konuk eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bölge ekonomisine katma değer kazandıran İDEV Fuarı’na katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Başkan Bulut, ziyaretin ardından konuklarını Çenesuyu Tesisleri’ne götürerek fabrika alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.