İlçelerde Kanser Taramalarına Başlandı
Münbiç'te Ortak Devriye Yakında Başlayacak
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Kadınlar Günü Mesajı
Başkan Bulut’tan Kadınlar Günü Mesajı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Bulut yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yüce dinimiz İslam, kadına her zaman özel önem vermiş ve haklarının çiğnenmemesi hususuna vurgu yapmıştır. Toplumların gelişiminde en önemli rol kadınlara düşmektedir. Çünkü kadınlarımız, annelik vasıfları gereği, geleceğimizi şekillendirmekte ve ülkemizi yarınlara hazırlamaktadır. Hayatın her alanında fedakarlıkları ile ön plana çıkan kadınlarımızın geçmişte Kurtuluş Savaşı’nda, günümüzde ise 15 Temmuz hain darbe girişiminde sergiledikleri destansı tavır her türlü takdirin üstündedir. Bu düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.