Tarihi Konak Yenileniyor
26.11.2018
Anasayfa > Haberler > FETÖ Soruşturması'nda 121 Gözaltı
FETÖ Soruşturması'nda 121 Gözaltı
FETÖ soruşturması kapsamında, aralarında Gülen'in yeğeni ve Adil Öksüz'ün baldızının da bulunduğu 121 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturmada, 121 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Ögütlü Suçlar Bürosunca, örgütün Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu, Çatalca, Silivri ile kadınlardan oluşan Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehirdeki yapılanmalarına yönelik soruşturmada, aralarında terör örgütü elabaşı Fetullah Gülenin yeğeni Fatmanur Gülen ile Adil Öksüzün baldızı Belkıs Nur Tetikin de bulunduğu 121 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

33 kişi yakalandı

İstanbul merkezli 29 ilde düzenlenen operasyonlarda, aralarında Fatmanur Gülen ile sözde "Beylikdüzü imamı" Fidan Yılmazın da bulunduğu 33 kişi yakalandı.

Şüpheli Tetike, Sakaryada farklı bir soruşturmada elektronik kelepçeli adli kontrol şartı uygulandığından gözaltı işlemi yapılmadığı öğrenildi.

Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.