Işık, Şimşek Ailesinin Konuğu Oldu
20.06.2018
Anasayfa > Haberler > Derinceli Futbolcular Sözünü Tuttu
Derinceli Futbolcular Sözünü Tuttu
Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu'nda gerçekleşen maç yemeğinde Başkan Bulut'a galibiyet sözü veren futbolcular, üç puanın sahibi olarak verdikleri sözü yerine getirdi

Geçtiğimiz hafta kafe ve restaurant bölümü tamamlanarak hizmete açılan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Kentimizi Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta temsil eden Belediye Derincespor’un teknik heyet ve futbolcuları da hafta sonu oynadıkları zorlu Yunus Emre Belediyespor müsabakası öncesinde Yelken Kafe’de Başkan Bulut’un konuğu oldu. Burada Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a galibiyet sözü veren futbolcular, pazar günü oynadıkları müsabakada rakiplerini 1-0 mağlup ederek verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadı.