1651 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
19.02.2018
Anasayfa > Haberler > Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1439 Oldu
Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1439 Oldu
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana bin 439 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatının başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 439 olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugün, kara ve hava operasyonları sonucunda terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu 70 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 439 olduğu kaydedildi.

Sınıra askeri sevkiyat devam ediyor

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen zırhlı askeri araçlar Hataya geldi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında farklı birliklerden gönderilen çok sayıda zırhlı araçtan oluşan konvoy, Hassa ilçesine ulaştı.

Vatandaşlar konvoydaki askerlere sevgi gösterilerinde bulundu.

Daha sonra sınır birliklerine doğru hareket eden askeri araçların, buradan da Afrine geçeceği öğrenildi.