Engelsiz Hayaller Ebruya İşlendi
Türkiye'nin Uzaktan Kumandalı Piyadeleri Geliyor
Anasayfa > Haberler > YELKEN Kafe 14 Şubat’ta Açılıyor
YELKEN Kafe 14 Şubat’ta Açılıyor
Derince Belediyesi tarafından inşa edilen Yelken Kafe'nin kafe ve restaurant bölümü 14 Şubat Çarşamba günü hizmete açılıyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un prestij projeleri arasında yer alan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda çalışmaların tamamlanmasının ardından açılış heyecanı yaşanıyor. Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerindeki alana inşa edilen Yelken Kafe’nin tamamlanan kafe ve restaurant bölümü 14 Şubat Çarşamba günü itibariyle hizmete açılıyor. Seyir teraslarının yer aldığı yelken katlarıyla Körfez’in eşsiz maviliğini tüm güzelliğiyle sunan Yelken Kafe Restaurant, konumu, manzarası ve çevre düzenlemesi ile göz kamaştırıyor. İlk gün itibariyle yoğun ilgi görmesi beklenen Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda ayrıca düğün, nişan ve sünnet gibi cemiyetlerini gerçekleştirmek isteyenler rezervasyon yaptırabiliyor. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda cemiyetlerini yapmak isteyenler 0 262 239 1011 ve 0 552 300 1011 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.