DER-MEK’te Aşure İkramı
10.10.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Geri Dönüşüm Toplantısı
Derince’de Geri Dönüşüm Toplantısı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde devam eden Atık Yönetimi Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'na bu kez Derince ev sahipliği yaptı

Ev sahipliğini Derince yaptı

Evsel katı atıkların yönetimi ve geri kazanımlarına yönelik her ay rutin olarak yapılan değerlendirme toplantıları bu kez Derince’de bulunan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı öncülüğünde gerçekleşen toplantıya ilçe belediyelerinin temizlik işleri ve çevre koruma müdürleri ile teknik personeller iştirak etti.

Atık yönetiminde koordinasyon vurgusu

Atık Yönetimi Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapan Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Cömert, Derince’nin atık yönetimi konusunda çok önemli bir noktada olduğunu ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürü Hüseyin Kılıç da yaptığı konuşmada çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için belediyeler arasındaki koordinasyonun önemine vurgu yaptı.