DER-MEK’te Aşure İkramı
10.10.2018
Anasayfa > Haberler > Atık Tesislerine Bilecik’ten Ziyaret
Atık Tesislerine Bilecik’ten Ziyaret
Bilecik Osmaneli Belediye başkanı Münir Şahin beraberindeki heyetle birlikte Derince ve Körfez'de bulunan atık getirme merkezlerini ziyaret etti

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, beraberindeki heyetle birlikte Derince ve Körfez ilçelerinde hizmet veren atık getirme tesislerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Derince ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ile alanda incelemelerde bulunan Şahin; böyle bir projenin ülkemizde tüm belediyelere örnek olacağını ifade ederek; “Bu tesise imrenerek bakıyoruz. Burada gördüğümüz tesisleri örnek alarak, kendi bölgemizde de bu tesislerden kurmak için çalışmalara başlayacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinden çok memnun kaldık.” dedi.

6 ADET ATIK GETİRME MERKEZİ

Kocaeli genelinde hali hazırda 6 adet “Atık Getirme Merkezi” faaliyet gösteriyor. Halkın çevre bilincinin artması ve Bakanlık politikalarının Belediyeleri teşviki ile de gelecekte bu sayının artırılması planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin koordinatörlüğünde ilçe belediyeleri ile birlikte yürütülen bu proje, ülkemizdeki diğer belediyelere model olmakla birlikte, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçileri de ağırlıyor.