Sırrıpaşa ve Çenedağ'da Yollar Asfaltlanıyor
16.07.2018
Anasayfa > Haberler > DER-MEK’te Bilgisayar İşletmenliği Kursu
DER-MEK’te Bilgisayar İşletmenliği Kursu
Derince Belediyesi öncülüğünde Kusachi DER-MEK'te bilgisayar işletmenliği kursuna katılmak isteyenler için başvurular 14 Şubat tarihine kadar devam ediyor

Derince Belediyesinin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hizmet verdiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslarında (DER-MEK) ikinci eğitim-öğretim dönemi faaliyetleri devam ediyor. Dumlupınar Mahallesinde yer alan Derince Belediyesi Kusachi DER-MEKte devam eden eğitim programları arasında yer alan bilgisayar işletmenliği kursuna katılanlara burada usta öğretici Gülhanım Türk tarafından, eğitim veriliyor. Pazartesi ve çarşamba günleri 17.30 ile 21.00 saatleri arasında devam eden kurslara katılmak isteyenlerin 14 Şubat Çarşamba gününe kadar Kusachi Kurs Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.