EYDEM Hizmet Ağını Genişletiyor
10.12.2018
Anasayfa > Haberler > Erdoğan Direnişin Sembolü Cuneydi'yi Kabul Etti
Erdoğan Direnişin Sembolü Cuneydi'yi Kabul Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasının ardından çıkan olaylarda direnişin sembolü olan Cuneydi'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistinde ABD Başkanı Donald Trumpın Kudüsü "İsrailin başkenti" olarak tanımasının ardından çıkan olaylarda direnişin sembolü olan Fevzi el-Cuneydiyi kabul etti.

Cuneydi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen kabule, babası Muhammed el-Cuneydi ile geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabulde yer alan Başbakan Binali Yıldırım, Cuneydiyi yanaklarından öptü ve bir süre sohbet etti.

Erdoğan, Cuneydinin direnişinin yer aldığı, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasında haber kategorisinde birinci seçilen Wisam Hashlamounun "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" başlıklı fotoğrafını göstererek, "Bu fotoğraf birinci seçildi. Bana Hangisini seçiyorsun diye sordular. Ben de bunu seçtim." ifadelerini kullandı.

Kabulün sonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Cuneydi ve babasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.