Türkiye Öğrenci Kurultayı Start Aldı
Orgeneral Akar Rus Mevkidaşıyla Görüşecek
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut Şampiyon Kardeşleri Kutladı
Başkan Bulut Şampiyon Kardeşleri Kutladı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı ile Olimpiyat ve Dünya şampiyonluklarına ulaşan Emre ve Yunus Şahin kardeşler ile bir araya geldi

Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları

Son dönemlerde elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nin iki yıldızı olan Derinceli Emre ve Yunus Şahin kardeşler, bu başarılarını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile paylaştı. Derinceli sporculardan Emre Şahin 2016 yılında İtalyanın ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Şampiyonasında milli takımımız ile birlikte altın madalyaya uzanmayı başarmıştı.

Başkan Bulut tebrik etti

İşitme Engelliler Futbol Milli Takımımızın bir diğer yıldız ismi Yunus Şahin ise 2017 yılında Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatlarında altın madalyanın sahibi olan kadroda yer alan isimler arasındaydı. Futboldaki başarılarını altın madalya ile taçlandıran Emre ve Yunus Şahin kardeşleri tebrik eden Başkan Bulut, Derinceli iki gencin bu şampiyonluklarda pay sahibi olmalarının kendilerini de gururlandırdığını ifade etti.