"Hatalıyız, Özür Dileriz"
Dışişleri’nden AB Raporu’na Sert Tepki
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Başhekime Ziyaret
Başkan Bulut’tan Başhekime Ziyaret
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın'ı ziyaret eden Başkan Bulut, hayırlı olsun temennisinde bulundu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geçtiğimiz günlerde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekimlik görevine getirilen Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Bulut’a AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Eren de eşlik etti.

“Uyum içerisinde çalışıyoruz”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Bulut ve konuklarına teşekkür eden Başhekim Şaşkın, görüşmede hastanedeki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Bulut da Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ a hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Biz ilçemizdeki tüm kurumlarımızla uyum içerisinde hareket ederek Derinceye değer kazandıracak çalışmalara imza atıyoruz” dedi.