Türkiye'nin 2040'a Kadar Su Sorunu Olmayacak
Bozdağ: ABD Yönetimi Geri Adım Atmalıdır
Anasayfa > Haberler > Bulut: Derince Sporun Merkezi Oldu
Bulut: Derince Sporun Merkezi Oldu
KASKF heyeti ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, hayata geçirdikleri projelerle ilçeyi sporun merkezi haline getirdiklerini ifade etti

Spor camiasının takdirini kazandı

Derince’yi her alanda olduğu gibi sportif noktada da marka kent haline getirmeyi başaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçeye kazandırdığı eserlerle Derince’yi sporun merkezi konumuna getirmeyi başardı. İlçeye Kapalı Yüzme Havuzu, Sporcu Fabrikası, İshakçılar Spor Tesisleri ve Er Meydanı gibi önemli projeler kazandıran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptığı bu yatırımlarla spor camiasının da takdirini kazanmış durumda.

Murat Aydın’dan teşekkür ziyareti

Bu bağlamda Başkan Bulut’u ziyaret eden KASKF Başkanı Murat Aydın, gerek Derince’ye kazandırdığı spor tesisleri gerekse Antalya’da düzenlenen 3. Başkanlar Kurulu Toplantısı ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı’na katılımları nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür etti. KASKF yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan KASKF Başkanı Aydın, “Sporun gelişimi noktasında daima yanımızda olan Derince Belediye Başkanımız sayın Ali Haydar Bulut’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceliğimiz altyapı ve tesisleşme

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yaptığı konuşmada, “Bizim için önceliğimiz altyapı ve tesisleşme. Bu doğrultuda ilçemize spor tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz. Kapalı Yüzme Havuzu, Er Meydanı ve Spor Tesislerimiz ile ilçemize hizmet etmekten mutluyuz. Derince’yi her alanda yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehir haline getirdik” dedi.