Belediye Derincespor Bu Kez Üzgün
Akkuyu 13 Bin Kişiye İstihdam İmkanı Sağlayacak
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor’dan Önemli Galibiyet
Belediye Derincespor’dan Önemli Galibiyet
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta yer alan Belediye Derincespor, sahasında karşılaştığı Alaşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti

Alaşehir Belediyespor’u konuk etti

Kentimizi Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta temsil eden Belediye Derincespor, on birinci hafta mücadelesinde sahasında Manisa ili ekiplerinden Alaşehir Belediyespor’u konuk etti. Derince Belediye Spor Tesisleri’nde oynanan zorlu müsabakayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe de takip ederken, rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyen Belediye Derincespor üç puana ulaşmayı başardı.

Galibiyet golü Fatih’ten geldi

İlk 45 dakikanın 0-0’lık eşitlikle tamamlandığı karşılaşmada ikinci yarıya etkili başlayan Belediye Derincespor’u galibiyete taşıyan golü 72. dakikada Fatih kaydetti. Uğurcan’ın 82. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Belediye Derincespor buna rağmen oyundaki üstünlüğünü koruyarak, üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bu galibiyetle birlikte puanını 14’e yükselten Belediye Derincespor, grupta 7’nci sıraya yükseldi.  Temsilcimiz önümüzdeki hafta deplasmanda Bornova Yeşilovaspor’un konuğu olacak.