Irak'ın Kuzeyinde 2 Askerimiz Şehit Oldu
2019 Sonuna Kadar Tekli Eğitime Geçeceğiz
Anasayfa > Haberler > Yıldırım'dan Cihangiri'ye Başsağlığı Telefonu
Yıldırım'dan Cihangiri'ye Başsağlığı Telefonu
Başbakan Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri'yle yaptığı telefon görüşmesinde, Irak-İran sınırında meydana gelen depremde hayatını kaybeden İran vatandaşları için başsağlığı dileklerini iletti

Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiriyle telefonda görüştü. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Yıldırım görüşmede, Irak-İran sınırına yakın bir noktada dün gece meydana gelen ve iki komşu ülkeyi de etkileyen deprem nedeniyle hayatını kaybeden İran vatandaşları için başsağlığı dileklerini iletti. Bu zor günde İranın yanında olduklarını bildiren Başbakan Yıldırım, aynı acıların bir daha yaşanmaması temennisini dile getirdi. Yıldırım, ayrıca ihtiyaç duyulduğu takdirde Türkiyenin yaraları sarmak için yardıma hazır olduğunu da belirtti. İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri ise görüşme için Başbakan Yıldırıma teşekkür ederek, ihtiyaç hasıl olduğu takdirde bilgi vereceklerini kaydetti.