2019 Sonuna Kadar Tekli Eğitime Geçeceğiz
Erdoğan Soçi'de Suriye Zirvesine Katılacak
Anasayfa > Haberler > Kandil'e Hava Harekatı
Kandil'e Hava Harekatı
Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatında bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan barınaklar imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irakın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatında bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan barınaklar imha edildi. Tuncelinin Ovacık ilçesi kırsalındaki terör hedeflerine yönelik hava harekatında ise saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen silahlı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Irakın kuzeyinde bölücü terör örgütüne ait hedeflere yönelik operasyonlara devam ediliyor. TSK tarafından dün Irakın kuzeyindeki Kandil bölgesine ve Tuncelinin Ovacık ilçesi kırsalına hava harekatı gerçekleştirildi. Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatında bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan barınaklar imha edildi. Tuncelinin Ovacık ilçesi kırsalındaki terör hedeflerine yönelik hava harekatında ise saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen silahlı 2 terörist etkisiz hale getirildi.