Referandum, Yok Hükmündedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile Irak'ı Görüştü
Anasayfa > Haberler > Başbakan Yıldırım, Kocaeli’ne Geliyor
Başbakan Yıldırım, Kocaeli’ne Geliyor
Başbakan Binali Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başbakan İbrahim Karaosmanoğlu'nun daveti üzerine Uluslararası Deprem Çalıştayı'na katılmak için Kocaeli'ne geliyor

Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 17 Ağustos 1999 depreminin 18. yılı anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uluslararası Deprem Çalıştayı’na katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz gün Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etmiş ve Özhasekiyle birlikte Başbakan Binali Yıldırım’ı Deprem Çalıştay’ına davet etmişti. 17 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Uluslararası Deprem Çalıştayı, Kocaeli’nde gerçekleştirilecek. Çalıştay’a Türkiye’den ve dünyadan birçok bilim adamı katılacak.