Kudüs'ü Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz
08.12.2017
Anasayfa > Haberler > Er Meydanı'nda Hummalı Çalışma
Er Meydanı'nda Hummalı Çalışma
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut vaat ettiği projelerin yanında ilçe halkının ihtiyaçlarına yönelik birçok önemli çalışmayı da hayata geçiriyor. İshakçılar'da yapımına başlanan Er Meydanı'nın inşa çalışmaları kesintisiz devam ediyor

İlçede spora hizmet verecek ve yetiştireceği sporcularla adından söz ettirecek projeler arasında yer alacak olan Er Meydanı’nda inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un sadece Kocaeli’ye değil tüm Türkiye’ye örnek olacak çalışması ile güreş sporuna en güzel şekilde hizmet edecek modern bir yapı oluşturuluyor. İshakçılar’da bin 570 m2’lik alan üzerine inşa edilen proje, 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesi, görünümü ve yapısal özellikleriyle güreşseverlere müsabakaları takip edebilecekleri keyifli bir seyir ortamı sunacak.