Derince’de Kentsel Dönüşüm Başlıyor
20.10.2017
Anasayfa > Haberler > Çenesuyu Kocaeli’nin En Önemli Markası
Çenesuyu Kocaeli’nin En Önemli Markası
AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un konuğu olarak Çenesuyu Fabrikası'nda incelemelerde bulundu

Üretim kapasitesi arttı, pazar payı büyüdü

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un girişimleri ile Kocaeli’nin en önemli markaları arasındaki yerini alan Çenesuyu, son dönemde yapılan çalışmalarla üretim kapasitesini arttırarak, pazar payını büyüttü. Başkan Bulut’un gerçekleştirdiği yatırımlarla ilk etapta fabrikanın mevcut 2 bin m2’lik kullanım alanı 4 bin m2’ye çıkarıldı. Kullanım alanı genişleyen ve çehresi değişen tesislere yeni makine alındı. Eski makine saatte 12 bin pet şişe üretirken, saatte 45 bin pet şişe üreten yeni makinenin faaliyete geçmesiyle birlikte tesislerde günümüzde saatte 57 bin pet şişe üretimi yapılıyor.

Yapılan yatırımları yerinde inceledi

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Derince’ye yaptığı ziyaretler kapsamında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ile birlikte günümüzde uluslararası piyasaya da açılan Çenesuyu Fabrikası’nda yapılan yatırımları inceledi. Çenesuyu’nun doğru zamanda yapılan başarılı hamlelerle büyüdüğünü belirten Şentürk, “Çenesuyu gibi önemli bir değeri hak ettiği noktaya taşıyan Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’u kutluyorum. Çenesuyu bugün sadece Derince’nin değil aynı zamanda Kocaeli’nin de en önemli markaları arasında yer almaktadır” dedi.