Erdoğan: Sözde Bir Devlet Asla Kurdurmayız
Yelken’de Son Dokunuşlar
Anasayfa > Haberler > Yelken’de Son Rötuşlar
Yelken’de Son Rötuşlar
Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde inşa edilen yeşille mavinin buluştuğu prestij proje Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant'ın iç mimarı çalışmaları yapılıyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçede yaptığı prestij projelerden biri olan

Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant mimari özellikleriyle Körfez ve Harikalar Sahili manzarasıyla vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermek için gün sayıyor. Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerinde inşa edilen projenin kaba inşaatı tamamlanırken Yelken’de iç mimari çalışmalar devam ediyor. Mekanik tesisatın tamamlandığı mekanda, duvar kağıdı, parkeler, aydınlatma armatürleri, kapı montajları, merdiven ahşap kaplamaları, alüminyum doğramalar yapılıyor. Peyzaj çalışmalarının da start aldığı Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant bölgenin en önemli merkezlerinden biri olacak.