Vietnam'la İlişkileri Geliştirme Kararlılığındayız
Başakşehir Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti
Anasayfa > Haberler > Daha Yeşil Bir Derince
Daha Yeşil Bir Derince
Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarla ilçedeki yeşil alanları pırıl pırıl bir hale getiriyor

Çalışmalar devam ediyor

Yeşilin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince’de yaz döneminde de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir çevre bırakmak hedefiyle yapılan düzenlemeler kapsamında ilçe genelinde hummalı çalışmalar söz konusu. Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerdeki yeşil alanlar, yol kenarları, parklar, kavşaklar ve mezarlıklardaki bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Hedef düzenli ve temiz çevre

Belediye ekipleri ilçe genelinde yaptıkları çalışmalarla çevre kirliliğine neden olan otları biçerek yeşil alanları daha düzenli bir hale getiriyor. İlçe sınırları dahilindeki mevcut parkları, çocuk oyun alanları ve oyun gruplarının bakımını da yapan ekipler, belirlenen program dahilinde çimlerin biçimi, ağaçların budanması, çiçek ekimi ve ilaçlama işlemleri ile çalışmalarını sürdürüyor.