DER-MEK Sergisi Göz Kamaştırdı
Mardinli Muhtarlar Kocaeli’nde Ağırlandı
Anasayfa > Haberler > 19 Mayıs Coşku İçerisinde Kutlanacak
19 Mayıs Coşku İçerisinde Kutlanacak
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Derince'de düzenlenecek etkinliklerle, bayram coşku içerisinde kutlanacak

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenleyecekleri etkinliklerle ilçede 19 Mayıs coşku içerisinde kutlanacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Cuma günü ilk olarak saat 09.30’da Derince Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 10.00’da Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun bahçesinden Derince Kent Meydanı’na kadar gençlik yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda gösteri amaçlı sokak basketbolu, voleybol, masa tenisi, tekvando, dart, badminton, jimnastik, bilek güreşi, judo, güreş ve halat çekme branşlarında sportif faaliyetler organize edilecek.