Irak'ın Kuzeyinde 2 Askerimiz Şehit Oldu
2019 Sonuna Kadar Tekli Eğitime Geçeceğiz
Anasayfa > Haberler > Derince'de 3 Mahallede Elektrik Kesintileri
Derince'de 3 Mahallede Elektrik Kesintileri
SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 4 ilçede planlı şekilde elektrik kesintilerinin uygulanacağını duyurdu

Çınarlı’da bazı bölgeler etkilenecek

SEDAŞ tarafından yapılan planlı kesintiler kapsamında aralarında Derince, İzmit, Başiskele ve Körfez’in de yer aldığı 4 ilçede elektrik kesintileri yaşanacak. SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre 20 Mayıs Cumartesi günü Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Kelebek Sokak, Erguvan Sokak, Aydemir Sokak, Saray Sokak, Zirve Sokak, Samanyolu Sokak, Bozkır Sokak ve Çınarlıkent Konutları’na O.G. ve A.G. şebeke yapım çalışması nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Fatih ve Deniz Mahallesi’nde kesintiler

Yine 20 Mayıs Cumartesi günü Fatih Mahallesi’nde yer alan Çenedere Caddesi, Ertuğrul Gazi Sokak, Armağan Sokak, Semih Sokak ve Tezel Sokak’ta 13.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Aynı gün Fatih Mahallesi sınırlarındaki Akın Sokak, Tezel Sokak, İpek Sokak, Büşra Sokak, Öğretmenler Caddesi, Gümüş Sokak, Özen Sokak, Karatay Sokak, Cihan Sokak, Polat Sokak, Ceylan Sokak, Sevda Sokak, Ersin Sokak, Çelik Sokak, Semih Sokak, Eylem Sokak, Kasırga Sokak, Tüfekçi Sokak’ta yapılacak A.G. Şebeke bakım çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 12.00 arasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak. 21 Mayıs Pazar günü ise planlı elektrik bakım çalışmalarının yapılacağı yer Deniz Mahallesi olacak. Buna göre Deniz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Liman Sokak’a O.G. şebeke bakım çalışması nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.