Murat Kekilli, Kocaelililerle Buluşacak
FETÖ Soruşturmasında 81 Kişiye Gözaltı Kararı
Anasayfa > Haberler > EYDEM'de Renkli Gülüşler
EYDEM'de Renkli Gülüşler
Bülent Türker Anaokulu öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) kursiyerlerini ziyaret etti

Kursiyerlerle boyama yaptılar

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleşen programda Bülent Türker Anaokulu öğrencilerini ağırladı. EYDEM’li kursiyerler ziyarete gelen miniklere boyama sanatının inceliklerini öğretti. Ellerinde fırçalarla rengarenk bir görüntü oluşturan öğrenciler gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadı. Çalışmalarını tamamlayan anaokulu öğrencileri, daha sonra EYDEM’li kursiyerler için hazırladıkları madalyaları takdim etti.

Öğrencilerden sevindiren sürpriz

Bülent Türker Anaokulu öğrencileri hazırladıkları uçan balonlarla kursiyerlere güzel bir sürpriz daha hazırladı. Hep birlikte balonları EYDEM’li kursiyerler için gökyüzüne bırakan öğrenciler masal tadında bir görüntü oluşturdu. Oldukça keyifli geçen program daha sonra animatörün hazırladığı gösterilerle devam etti. Söylenen şarkıların ardından EYDEM’li kursiyerler ve anaokulu öğrencileri kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı kesti.