Murat Kekilli, Kocaelililerle Buluşacak
FETÖ Soruşturmasında 81 Kişiye Gözaltı Kararı
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu
Başkan Bulut Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu
Çınarlı İlkokulu 4/D sınıfının mezuniyet töreninde öğrencilere hediyelerini takdim eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, "Türkiye'mizin yarınlarını inşa edecek gençlerimizin önemli başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi

Çınarlı İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet törenine katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut öğrencilere, hediyelerini takdim ederek eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi. Bulut konuşmasında, “Öğrencilerimizin önünde uzun bir yol var. Emek verdiğiniz bu eğitim-öğretim hayatı süreci içerisinde kendinize hedef veya hedefler belirlemelisiniz. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarınızı sürdürerek vatanımıza, milletimize en güzel şekilde hizmet edeceğinizden hiçbir şüphemiz yok. Türkiye’mizin yarınlarını inşa edecek gençlerimizin önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.