Akkuyu 13 Bin Kişiye İstihdam İmkanı Sağlayacak
Netanyahu'nun Açıklamalarını Kınıyoruz
Anasayfa > Haberler > AK Deniz Çiçekçilik Açıldı
AK Deniz Çiçekçilik Açıldı
Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi'nde hizmet verecek olan AK Deniz Çiçekçilik'in açılışını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut gerçekleştirdi

Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi No:117 adresinde hizmet verecek olan AK Deniz Çiçekçilik, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı. Canan ve Erkan Akdeniz çiftinin sahibi olduğu işyerinin açılış programında konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Açılan her işyeri ilçemize, ilimize ve ülkemize ekonomik ve ticari alanlarda katkı sağlıyor. Bu anlamda vatandaşlarımızı yaptıkları yatırımlardan dolayı kutluyorum. Rabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin. Hizmete giren yeni işyerinin ilçemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.