Bir Haftada 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Türkiye Üçüncü Çeyrekte Yüzde 11,1 Büyüdü
Anasayfa > Haberler > Derince Lisesi Büyük Bir Aile
Derince Lisesi Büyük Bir Aile
Derince Lisesi Mezunları'nın artık geleneksel hale getirdiği ve bu yıl sekizincisini düzenlediği Pilav Günü etkinliğine okul mezunları yoğun ilgi gösterdi

Bu yıl sekizincisi düzenlendi

Derince Lisesi’nden mezun olanları bir araya getirmeyi hedefleyerek başlatılan Derince Lisesi Mezunları Pilav Günü etkinliği bu yıl yine coşku içerisinde geçti. Artık geleneksel hale getirilen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen Pilav Günü’ne okul mezunlarının yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da katıldı. Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Derince Belediyesi’ne teşekkür

Derince Lisesi marşının da okunduğu programda bir konuşma yapan dernek başkanı Necdet Meriçli, başta Derince Belediyesi olmak üzere etkinliğe katkı sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Okulun eski müdürlerinden Yaşar Aka’nın konuşması ile devam eden programda AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların sona ermesinin ardından geçmiş yıllarda okulda görev yapan isimlere plaket takdimi gerçekleşti. Fotoğraf sergisi ve pilav ikramının da yapıldığı etkinlikte dostluklar tazelenip, anılar paylaşıldı.