Okullar Arası Satranç Ligi Başlayacak
Hedef Daha Yeşil Bir Derince
Anasayfa > Haberler > Derince’de TÜBİTAK 4006 Projeleri Sergilendi
Derince’de TÜBİTAK 4006 Projeleri Sergilendi
Şükrü Aracı Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında hazırladıkları projeler büyük ilgi gördü

Derince Şükrü Aracı Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında hazırladıkları projeler okulda sergilendi. Şükrü Aracı Ortaokulunun bahçesinde düzenlenen törene Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Serbes, İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhammet İpekdal, Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün, Şükrü Aracı Ortaokulu Müdürü Tuncer Yavuz, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende protokol konuşmalarının ardından folklor gösterileri sergilendi. Kurdele kesimi ile birlikte açılışı yapılan sergi alanını gezen davetliler, öğrencilerin hazırladıkları projeleri çok beğendiklerini ifade etti.