Kaşkaldere Mesire Alanına Yürüyüş Yolu
16.11.2018
Anasayfa > Haberler > Belediyespor sezonu açtı
Belediyespor sezonu açtı
2013-2014 sezonunda çıtayı yüksek tutan Derince Belediyespor, yeni sezonun startını verdi. Grand Körfez Otel’in sahasında ilk antrenmanını yapan Sarı Lacivertliler, 20 Temmuz’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek

Grand Körfez’de açılışı yaptı
Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez katıldığı 3.Lig’de sezonu 12. sırada tamamlayan ve tecrübe kazanan Derince Belediyespor, 2013-2014 sezonun açılışını, Grand Körfez Otel’in sahasında yaptı. Sezonun ilk antrenmanına 17 futbolcu katılırken, izinli olan 5 futbolcu çalışmada yer almadı. Geçen sezonki kadronun büyük bir bölümünü değiştiren sarı lacivertlilerde; yeni transferler de ilk kez görücüye çıktı.

17 futbolcu katıldı
Sezonun ilk antrenmanına yeni transferlerden Abdülsamet Can, Anıl Gündoğdu, Cihan Halil, Erdem Koçal, İsmail Özgür Göktaş, Onur Cebeci, Rüstem Şen, Serhat Baştan, Sertaç Yılmaz, Ferhat Karakaya ve Muhammet Demir’le birlikte geçen sezondan kalan Sefa Demirses, Mesut Özdemir, Fazlı Ayan, Samet Ersoy, Ömürcan Çavuşoğlu ve Fatih Çiçek katıldı.

İlk etap 20 Temmuz’da sona erecek
20 Temmuz’a kadar günü çift antrenmanla geçirecek olan Sarı Lacivertliler, 2 günlük iznin ardından 22 Temmuz’da ikinci etap hazırlıkları için Kartepe Green Park Otel’e çıkacak. Ağustos’un ilk haftasına kadar Kartepe’de kalacak olan takım, ardından tesislere dönecek ve çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Teknik kadro belirlendi
Derince Belediyespor’da yeni sezonda takımı yönetecek olan teknik kadroda belirlendi. Buna göre; geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımın başına gelen Ali Asım Balkaya, bu sezonda göreve devam ederken, yardımcılıklarını Cem Sinan Vergül ve Ali Gürsel, kaleci antrenörlüğünü ise Selçuk Yiğit yapacak.

Yönetim yalnız bırakmadı
Grand Körfez Otel’in sahasında gerçekleşen ilk antrenmana ilgi büyük oldu. Sezonun ilk antrenmanını Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kulüp Başkanı Şahin Çavuşoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Balcı, Grand Körfez Otel’in sahibi Kadir Kurt, kulüp yöneticileri Barış Durdağ, Halit Taşlıçukur, Metin Alemdar, Şaban Eraslan, Haluk Gezer ve İsmail Hamzaoğlu, altyapı antrenörleri, kulüp personeli ve taraftarlar takip etti.

YENİ TRANSFERLER

1-Abdülsamet Can (Boluspor A2)

2-Aykut Kös (Ofspor)

3-Anıl Gündoğdu (Erzincan Refahiye)