Kararın Aidata Bağlı Alınmasını Hafif Buluyorum
Safitürk Sanıklarına 3'er Kez Müebbet İstemi
Anasayfa > Haberler > Derince'de asfalt atağı
Derince'de asfalt atağı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalarda iki mahallede toplam 4 bin tonluk asfaltlama çalışması yapıldı

İSU tarafından Derince’nin 3 mahallesinde birden başlatılan 9 milyonluk altyapı çalışmasının tamamlanan bölümlerinde asfaltlama işlemine geçildi. İSU’nun içme su ve yağmur su boruları ile kutu menfez çalışmalarını tamamlayarak teslim ettiği cadde ve sokaklar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. Dev yatırım yapılarak sağlıklı altyapıya bir bir kavuşan cadde ve sokaklarda üst yapıya geçildi.

4 bin ton asfalt
Çınarlı Mahallesi sınırları içerisinde kalan Nihat Erim Caddesi, 20 metrelik yol (Gaffar Okan Caddesi) ile Ulusu Sokak üçgeninde kalan ve İSU tarafından teslim edilen Ulusu, Korutürk, Orbay, Kazım Orbay, Yalın, Arda, Çakıcı Sokak ile Atatürk Caddesi’nin asfaltlaması tamamlandı. Asfaltlama sonrasında pırıl pırıl bir görünüme kavuşan sokakları için oldukça mutlu olan mahalle sakinleri, yapılan alt ve üst yapı çalışmaları için belediye yetkililerine teşekkür ediyor.

30 yıllık borular
İbnisina Mahallesi’nde de geçtiğimiz yıllarda imara açılan Çağlayan Sokak ve Kum Sokak ile yine aynı mahalledeki Mesut Sokak da asfaltlanan sokaklar arasında yer aldı. Son 10 günlük periyotta 4 bin tonluk asfalt çalışması yapan ekipler, bir taraftan da kaldırım parke çalışmalarına geçti. Çınarlı, Deniz ve Çenedağ Mahalleleri’nde 9 milyonu aşan çalışmaların %50’si tamamlanırken; 30 yıl önce döşenen içme suyu borularının yenilenmesi çalışmaları neticesinde ilçe halkı daha da temiz bir içme suyuna kavuşacak.