Meclis'te İki Madde Görüşüldü
06.11.2018
Anasayfa > Haberler > Milli futbolculardan Başkan ‘a ziyaret
Milli futbolculardan Başkan ‘a ziyaret
Kadınlar U-19 Avrupa Şampiyonası’nda milli formayı giyecek olan Derince Belediyespor Bayan Futbol takımı sporcuları Gülbin Hız ve Eda Duran, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı makamında ziyaret etti

Milli Takım’ın göz bebekleri
2-14 Temmuz 2012 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımının başarılı sporcuları Gülbin Hız ve Eda Duran, milli takım forması giyecek. Sarı Lacivertli ekibin milli sporcuları, milli takım kampı öncesi Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Derince Belediyespor Kulübü Başkanı Hakkı Öner, yönetici Metin Alemdar, Gülay Hız, antrenörler Hasan Alemdar ve Merve Su da hazır bulundu.

Alemdar, başarılar diledi
Geçtiğimiz sezon Kadınlar 2.Ligi’nde namağlup şampiyonluğa ulaşan ve adını 1.Lig’e yazdıran Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı’nı tebrik eden Başkan Alemdar, Avrupa Şampiyonası’nda milli formayı giyecek olan Gülbin ve Eda’ya da başarılar diledi. Bayan futbol takımı yöneticilerinden yeni sezon çalışmaları hakkında da bilgi alan Başkan Alemdar “Geçen yıl A Takımın 18 yıllık tarihinde ilk kez 3.Lig’e çıkmasından sonra bayan futbol takımımızın da 1.Lig’e çıkmasıyla mutluluğumuz iki kat arttı. Bayan futbolunda geleceğin altyapısını hazırlayarak Milli Takım’a daha çok oyuncu gitmesini temenni ediyorum” dedi.