Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar
Almanya'daki Türkler Alman Hükümetine Tepkili
Anasayfa > Haberler > Bilginin adresi Çenesuyu
Bilginin adresi Çenesuyu
Derince’de ilköğretim okulları arasında düzenlenen ve büyük bir çekişmeye sahne olan bilgi yarışmasını Çenesuyu İlköğretim Okulu kazandı

Derince Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği ilköğretim okulları arası bilgi yarışmasının galibi Çenesuyu İlköğretim Okulu oldu. 4 Eğitim Bölgesi’nin bulunduğu ilçede bölgelerinde birinci olan Çenesuyu, Çınarlı, Necatibey ve Sırrıpaşa İlköğretim Okulları, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde Derince birincisi olmak için kıyasıya yarıştı. Final yarışmasını Derince Kaymakamı Cengiz Cantürk, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Ağırtaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Paşa Yıldız ve Recep Özaydın, okul müdürleri, öğretmenler ve ilimize misafir olarak gelen Bingöl Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı da takip etti.
Finaldeki öğrencilere hediyeler

Büyük bir çekişmeye sahne olan bilgi yarışmasında özellikle Çenesuyu İ.Ö.O ve Necatibey İ.Ö.O’nun performansları parmak ısırttı. 15 sorudan 13’üne doğru cevap veren iki okul arasındaki bu eşitlik ancak 5. yedek soruda bozuldu. Kocaeli geneli için düzenlenecek bilgi yarışmasında Derince’yi temsil etme hakkı kazanan Çenesuyu İ.Ö.O ekibi büyük sevinç yaşarken; protokol üyeleri de finale kalan bütün okulları tebrik etti. Finalde mücadele eden dört okula da Derince Belediyesi tarafından hediyeler verildi.