Derinceli Aymina Dünya Birincisi Oldu
17.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün, Dost ve Kardeş Ülke Sudan’da
Başkan Aygün, Dost ve Kardeş Ülke Sudan’da
İslam coğrafyasındaki yardım ve dayanışma faaliyetlerine duyarlılığıyla bilinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sudan'a gitti

Cami, Yurt ve Evler İnşa Edildi

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Sudan’ın çeşitli bölgelerinde cami, yurt ve evler inşa etmeye devam ediyor. İslam coğrafyasındaki yardım faaliyetleri ve her türlü dayanışma kampanyalarına duyarlılığıyla bilinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de İHH ile birlikte açılış programlarına katılmak üzere Sudan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün ile birlikte toplam 9 kişiden oluşan kafilede Kocaeli’yi temsilen İHH Derince Temsilcisi ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Güngör, hayırsever iş adamları Mümin Ünal ve Enver Tekgül yer alıyor.

Beyaz Nil Eyaletinde İncelemeler

Sudan programının ilk gününde Beyaz Nil eyaletinde temaslarda bulunan Başkan Aygün ve beraberindeki heyet burada bölge halkı için inşa edilen evlerde incelemelerde bulundu. Hayırseverlerin destekleriyle Sudan’da çok önemli bir yardım seferberliğine imza atıldığını belirten Başkan Aygün, “İHH İnsani Yardım Vakfının yapmış olduğu cami, yurt ve evlerin açılış programı için geldiğimiz dost ülke Sudandayız. Bizleri gönülden karşılayan Sudanlı kardeşlerimizin ülkemize çok selamları var” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası