Derince’de Büyük Bir İhale Daha
12.02.2020
Anasayfa > Haberler > Derince’de Büyük Bir İhale Daha
Derince’de Büyük Bir İhale Daha
Derincelilere söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Başkan Aygün seçim beyannamesinde yer alan çok önemli bir çalışmayı daha hayata geçiriyor. Kapalı pazar etabı aralık ayında faaliyete geçen Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı projesi için 2 Mart tarihinde ihale düzenlenecek

Kalıcı ve Yapısal Eserler

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışını hizmet belediyeciliği ile pekiştirerek ilçeye önemli eserler kazandırmaya devam ediyor. Seçim sürecinde vatandaşlara söz verdiği 41 projeyi hızla hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kalıcı ve yapısal projelerle Derince’ye değer katıyor. Başkan Aygün’ün söz verdiği projeler arasında yer alan Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı projesi için de çok önemli bir adım atıldı.

Semt Pazarı ve Otopark

Başkan Aygün’ün girişimleriyle yapılan son düzenlemelerin ardından 2 Aralık tarihinde kapalı pazar etabı hizmete açılan ‘Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı’ projesi hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. Giriş katının tamamlanmasıyla birlikte pazartesi günleri kurulan semt pazarına ev sahipliği yapan Yenikent’teki proje diğer günler ise otopark alanı olarak ilçe halkına hizmet veriyor. Pazar bölümünün faaliyette olduğu projede kalan donatıların inşası için ihale aşamasına gelindi.

Sosyal Donatılar İnşa Edilecek

Çok amaçlı olarak planlanan ‘Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı’ projesinin üst katına düğün salonları, nikah ve çok amaçlı salon, bowling salonu, kafeteryalar, Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri ve sivil toplum kuruluşlarına ayrılmış alanlar inşa edilecek. Kapalı Pazar etabının ardından sosyal donatıların da tamamlanmasıyla birlikte proje bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek. Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin ihalesi 2 Mart Pazartesi günü 14:30 da Encümen Salonu’nda yapılacak.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası