Birlikte Çalışıyor, Birlikte Başarıyoruz
11.02.2020
Anasayfa > Haberler > Derince'de Karla Etkin Mücadele
Derince'de Karla Etkin Mücadele
Derince Belediyesi ekipleri karla mücadele kapsamında ana arterlerde oluşabilecek buzlanmalara karşı kar küreme ve tuzlama çalışmasını aralıksız olarak sürdürüyor

Kış mevsiminin başlangıcından beri kentimizde vatandaşların hasretle beklediği kar yağışı il genelinde olduğu gibi Derince’de de etkili oldu. Beyaz örtüyle kaplanan Derince’de belediye ekipleri vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdü. İlçe genelinde vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayan ekipler buzlanma tehlikesine karşı, ana arterler ve mahallelerde tuzlama çalışması yaptı. Yaya üst geçitleri, kaldırımlar ve merdivenlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapan Derince Belediyesi ekipleri kar mesaisini hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası