Makasbaşı Camii’nde Buluştular
08.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde
Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Gönül Birliktelikleri Pekişiyor

Sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül birlikteliklerini pekiştiriyor. Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programlar kapsamında vatandaşların hanelerine konuk olarak, hal hatır sormaya da devam ediyor. Son olarak Çenedağ Mahallesi’nde ikamet eden Melike Uzun’un hanesine konuk olan Başkan Aygün’e bu ziyaretinde eşi Şükran Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Projelerimizi Birlikte Belirledik

Halkla bir araya geldikleri buluşmaların önemine değinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın talep ve öncelikleri. Bu yüzden bizlere evlerini açarak misafir eden Derinceli vatandaşlarımızla hem gönül birlikteliğimizi pekiştiriyor hem de düşüncelerini öğreniyoruz. Biz 41 projemizi belirlerken de halkımızın fikirleri yol gösterici olmuştu. Bundan sonraki süreçte de yine yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Bu vesileyle bu akşam bizleri konuk eden hane halkına ve kıymetli komşularına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası