Ödüllü Fotoğraf Yarışmamız Başladı
10.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkanlar Aygün ve Ellibeş, Projeleri Konuştu
Başkanlar Aygün ve Ellibeş, Projeleri Konuştu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in bir araya geldikleri görüşmede ilçede devam eden çalışmalarla ilgili istişarede bulunuldu

Seçim sürecinde söz verdiği 41 proje vaadini bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışını en güzel şekilde halka yansıtıyor. Başkan Aygün, Derince’de hayata geçen ve yapılması planlanan projelerin geldiği aşamayı kendisini ziyaret eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez ile paylaştı. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede geride kalan on aylık süreçte Derince’de yapılan çalışmalar değerlendirildi. Başkan Aygün’ün ilçeye değer katan çalışmalara imza attığını ifade eden İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince’de gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiğini söyledi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası