Başkan Aygün, Dost ve Kardeş Ülke Sudan’da
13.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar
Başkan Aygün’den Ankara’da Temaslar
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hayata geçireceği projelerle ilgili çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere gittiği başkentte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz'ü ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Birpınar ile Görüştü

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince’ye kazandıracağı yeni projeler için başkentteki temaslarını sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında iki önemli görüşme gerçekleştirdi. Başkan Aygün ilk olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınarı makamında ziyaret etti. Geride kalan 10 aylık hizmet sürecinde Çenesuyu’nun tanıtımına büyük önem veren Başkan Aygün, Bakan Yardımcısı Birpınar’la olan görüşmesinde de asırlık lezzet Çenesuyu ile ilgili bilgiler verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Demiröz’e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, başkent Ankara’da yaptığı temaslar esnasında günün ikinci ziyaretini TBMM çatısı altında milletvekili olarak birlikte görev yaptığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz’e yaptı. Derince genelinde hayata geçirdikleri ve bundan sonraki süreçte yapmayı planladıkları projelerle ilgili Demiröz ile istişarede bulunan Başkan Aygün, gönül belediyeciliği şiarıyla yola devam ettiklerini söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz de Başkan Aygün’ün devlet tecrübesiyle birlikte Derince’nin çok daha güzel hizmetler almaya devam edeceğini belirtti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası