Sudan’da Şehit Ömer Halisdemir Camii Açılışı
14.02.2020
Anasayfa > Haberler > Aygün’den Kaymakam Kantay’a Ziyaret
Aygün’den Kaymakam Kantay’a Ziyaret
Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay'a nezaket ziyareti gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu ziyareti esnasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısına da katılarak öğrencilere teşekkür belgesi verdi

Nezaket Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında kent genelinde kamu kurumları nezdinde yaptığı görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu bağlamda beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Çelik ile birlikte Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Aygün, görüşme esnasında Derince genelinde hayata sundukları projeleri de paylaştı. Kaymakam Kantay da ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiği Başkan Aygün’e çalışmalarında başarılar diledi.

İyilikte Buluşalım Projesi

Başkan Aygün, ziyareti esnasında Başiskele Kaymakamlığı tarafından her hafta gerçekleşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısına da katıldı. Kaymakam Kantay ve Başkan Aygün, toplantıda ‘İyilikte Buluşalım’ projesi kapsamında yaptıkları bağıştan dolayı Kullar Merkez Camii Kuran Kursu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür belgesi verdi. Öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Aygün, “Minik yüreklerin kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını ihtiyaç sahipleri için bağışlaması geleceğimiz adına bizleri gururlandırdı” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası