Başkan Aygün’den Anlamlı Ziyaretler
17.02.2020
Anasayfa > Haberler > Bu Karşılaşmada Dostluk Kazandı
Bu Karşılaşmada Dostluk Kazandı
Kocaeli Erzurumlular Derneği'nin sportif faaliyetler kapsamında başlattığı halı saha etkinliklerinde ilk rakibi Derince Belediyesi oldu. Dostluğun ön planda olduğu müsabakayı takip eden Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi

Kurumlarla Halı Saha Maçları

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yapan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin yeni dönem projeleri arasında yer alan sportif faaliyetler start aldı. Dernek Başkanı Avni Gözütok’un güven tazelediği seçimlerin ardından çalışmalarına başlayan yönetim kurulu, ilk etapta ilçedeki kurumlarla halı saha maçları organize ediyor. Kocaeli Erzurumlular Derneği bu kapsamda ilk halı saha müsabakasını Derince Belediyesi ile yaptı. Yenikent Çim Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşen mücadeleyi Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek yöneticileri de takip etti.

Bayraktar: STK’larımızın Yanındayız

Müsabaka öncesi her iki takıma da başarılar dileyen Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, sivil toplum kuruluşlarını her zaman desteklediklerini belirterek “Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanımız Avni Gözütok ve yönetimini hem kongre süreci ile başladıkları yeni dönem hem de başlattıkları bu güzel etkinlik için tebrik ediyorum. Başkanımız Zeki Aygün öncülüğünde Derince Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarımızı desteklemeye ve yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok da katılımlarından dolayı Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Derince Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası