Başkan Aygün’den Geçmiş Olsun Ziyareti
09.02.2020
Anasayfa > Haberler > Gençlik Merkezleri ile Başarımız Daha da Artacak
Gençlik Merkezleri ile Başarımız Daha da Artacak
Isparta'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda kentimizi temsil edecek olan Yenikent Anadolu Lisesi'ni ağırlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik Merkezleri projesiyle spordaki başarının daha da artacağını söyledi

Türkiye Şampiyonası Isparta’da

Kocaeli genelinde 79 okulun katılımıyla gerçekleşen Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonasında üçüncü olarak önemli bir başarıya ulaşan Yenikent Anadolu Lisesi, kentimizi Isparta’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil etme hakkı kazanmıştı. Başarılarıyla Derince’nin de gururu olan sporcular Isparta yolculuğu öncesi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Yenikent Anadolu Lisesi idarecileri ve sporcularını kutlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, aynı başarının Isparta’da gerçekleşecek olan Türkiye finallerinde de devam edeceğine inandığını söyledi.

Gençlik Merkezleri ile Spora Destek

Derince’de sportif başarıların desteklenmesi noktasında Gençlik Merkezleri projesini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim en kıymetli varlıklarımız. Bu yüzden projelerimizi belirlerken önceliğimizi daima gençlerimize ayırıyoruz. Hedefimiz her mahallemize bir Gençlik Merkezi kazandırmak. Bu hedefle ilk etapta Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezimizi inşa ediyoruz. Yaklaşık 30 bin m2’lik alana yaptığımız bu merkezimizde kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Dumlupınar Mahallesi’ndeki projemizin ardından ilçemizdeki ikinci Gençlik Merkezini Fatih Mahallesi’ne inşa edeceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası