Derince’de Hummalı Çalışmalar
Başkan Aygün, Dost ve Kardeş Ülke Sudan’da
Anasayfa > Haberler > Derince’de Konferanslar Başlıyor
Derince’de Konferanslar Başlıyor
Derince Belediyesi'nin ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenleyeceği konferans ve kültürel etkinliklerin ilki 4 Şubat Salı (Bugün) günü İlçe Müftüsü Mecit Amil'in katılımıyla gerçekleşecek

Derince Belediyesi tarafından ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlenecek olan konferans takvimi start alıyor. Alanında uzman birçok ismi Derincelilerle buluşturacak olan proje çerçevesinde ilk konuk Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil olacak. 4 Şubat Salı (Bugün) günü saat 20.00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan programa Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kültürel faaliyetleri önemsediklerini ve aile bağları ile maneviyatı güçlendiren konularda etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konferansa tüm Derincelilerin ailece davetli olduğunu belirtti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası