Derince'de Vekalet Kenan Yalçın'da
11.02.2020
Anasayfa > Haberler > Millet Kıraathanesi’nde Peyzaj Düzenlemesi
Millet Kıraathanesi’nde Peyzaj Düzenlemesi
İlçe genelindeki ana arterleri mevsimlik çiçeklerle donatan Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Millet Kıraathanesi'nin çevresinde de peyzaj düzenlemesi yaptı

Mevsimlik Çiçek Ekimi

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış döneminde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Belirlenen program doğrultusunda ilçe genelinde rutin çalışmalarını sürdüren ekipler, mevsimlik çiçek ve bitki ekimlerine de devam ediyor. Kent estetiğine değer katan çalışmalar kapsamında ilçedeki ana arterler ve tünel üstünde yaz döneminde ekilen top kadifeler sökülerek yerlerine hercai menekşeler ekildi.

Çalışmalar Sürüyor

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan düzenlemeler de ekiplerin son durağı Deniz Mahallesi’nde hizmet veren Millet Kıraathanesi oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşık 4 bin 500 kitaplık kütüphanesi ile halkın tüm kesimlerinden yoğun ilgi gören Millet Kıraathanesi’nin bahçesinde peyzaj düzenlemesi yapıldı. Mevsimlik çiçek ekimi ve bitki dikiminin yapıldığı kıraathane, kültürel ve sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası