Aygün: Başarımızın Mimarı Kadınlarımızdır
19.02.2020
Anasayfa > Haberler > Ortak Amaç Derince’ye Hizmet
Ortak Amaç Derince’ye Hizmet
Derince Belediyesi bünyesinde görev yapan başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile toplantıda bir araya gelen Başkan Aygün, dokuz aylık süreçte yapılan çalışmaları değerlendirdi

Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getirirken bunda en önemli unsurun birliktelik solduğunu sık sık vurguluyor. Derince Belediyesi’nin tüm birimleriyle birlikte büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Aygün, geride kalan dokuz aylık hizmet sürecini değerlendirmek için başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya geldi. Başkan Aygün’ün öncülüğünde Yelken Kafe’de gerçekleşen değerlendirme toplantısına Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar,  Adnan Pala, İbrahim Şirin, Abbas Bayrak ve daire müdürleri katıldı.

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

Toplantıda başkan yardımcıları ve daire müdürlerinden yapılan çalışmaların son durumları ve birimlerin faaliyetleriyle ilgili bilgiler alan Başkan Aygün, “31 Mart seçimleri öncesi yola çıkarken Derincede doğduk, büyüdük. İlçemize vefa ve hizmet borcumuz var" demiştik. Hamdolsun sözümüzü tutarak bu süreçte gönüllere dokunan projelerimizi bir bir hizmete sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Hepimizin ortak amacı Derincemize daha iyi hizmet edebilmek. Bu vesileyle ilçemizin geleceğine katkı sunan çalışmalara birlikte imza attığımız tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası