Millet Kıraathanesi’nde Peyzaj Düzenlemesi
13.01.2020
Anasayfa > Haberler > Aygün’den Söğüt ve Şayir’e Ziyaret
Aygün’den Söğüt ve Şayir’e Ziyaret
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret etti

Ortak Amacımız Halkımıza Hizmet

Halka hizmet etme noktasında istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu bağlamda çeşitli temaslarda bulunuyor. Başkan Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret ederek burada da projeleriyle ilgili görüş alış verişinde bulundu. Yaptığı ziyaret esnasında konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Körfez ile Derince dostluk ve tarih gibi pek çok unsurla birbirine sımsıkı bağlı iki ilçe. Bizler de komşu ilçemiz Körfez’i önemsiyor ve istişarelere önem veriyoruz. Hepimizin ortak amacı bölgemizi Kocaeli’mizi daha da geliştirmek ve güzelleştirmek. Bu manada aziz milletimize gece gündüz demeden hizmet üretme gayreti içerisindeyiz” dedi. Ziyaretinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında “İki komşu ilçe belediyesi olarak hizmet etme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte de ilçelerimizin kalkınması için el birliği ile güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Aygün’e Teşekkür

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i de ziyaret etti.  Aygün’ün ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getiren Şayir, “Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Aynı dönemde göreve başladığımız Zeki Aygün’ün milletvekilliği tecrübesi ile birlikte Derince ilçemize ayrı bir güzellik katacağına inanıyorum” dedi. Başkan Aygün ise yaptığı açıklamada misafirperverliğinden dolayı Hamza Şayir’e teşekkür ederek, “İl Başkanlığım ve milletvekilliği sürecimden bu yana Dilovası’nın sorunlarını ile çözüm noktasındaki çalışmaları yakından takip ediyorum. 2009 yılında AK Partili süreçten bu yana çok ciddi hizmetler almaya başlayan Dilovası’nda, inşallah bu dönem Hamza Şayir’le hizmet atağı daha da büyüyecek, güzel projeler Dilovası’na kazandırılacaktır. Beş yılın sonunda da Dilovası hak ettiği huzur dolu, yaşanabilir bir ilçe konumuna gelecektir. Başkanımız Hamza Şayir’e ve ekibine güveniyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası