Aspir Projesi Derince’de Hayat Buluyor
13.02.2020
Anasayfa > Haberler > Aygün: Çenesuyu Büyümeye Devam Edecek
Aygün: Çenesuyu Büyümeye Devam Edecek
Çenesuyu Tesisleri'nde incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçenin en önemli değeri olan Çenesuyu'nun büyümeye devam edeceğini söyledi

Ülke Ekonomisine Katkı Sunuyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde pazarlama ağı genişleyen ve sadece ülke genelinde değil, yurt dışında da önemli bir noktaya ulaşan Çenesuyu A.Ş., ilçenin doğal hazinesi niteliğinde. Yaptığı üretimle ülke ekonomisine de önemli oranda katkı sunan Çenesuyu, Başkan Aygün’ün girişimleri sonucu başkent Ankara’daki kamu kurumları nezdinde de büyük rağbet görüyor.

Başkan Aygün’den İncelemeler

Başkan Aygün, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala, Abbas Bayrak, Belediye Meclis Üyesi Bahattin Çelik ve Çenesuyu yetkilileri ile birlikte dolum tesisleri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Çenesuyunun pazarlama ağını daha da genişletmek için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Aygün,  “Yapımını planladığımız depolama alanı ve ek bina inşaatıyla birlikte Çenesuyu büyümeye devam edecek” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası