Şairler ve Ozanlar Derince'de Buluşacak
Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
Anasayfa > Haberler > Derinceliler Kapalı Pazar’dan Memnun
Derinceliler Kapalı Pazar’dan Memnun
Yenikent Kapalı Pazar alanında yapılan son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından semt pazarı yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Pazarın kurulduğu Yeni Kapalı Pazar alanı hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı

Esnaflar ve Vatandaşlar Memnun

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 2 Aralık Pazartesi günü hizmete gireceğini açıkladığı Kapalı Pazar alanının ilk günü kurulan pazara Derincelilerin yoğun ilgisi vardı. Çağın gereklerine uygun olarak daha modern ve hijyenik şartlarda hizmet vermeye başlayan Kapalı Pazar, gerek pazarcı esnafı gerekse vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Son derece rahat ve konforlu bir ortamda hizmet veren Kapalı Pazar alanı, pazartesi günleri kurulan semt pazarının dışındaki günlerde ise otopark olarak hizmet verecek.

Önemli Bir İhtiyacı Giderdi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yenikent Mahallesi’de yer alan Kapalı Pazar’ın Derince’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Yaptığımız her çalışma Derincelilerin mutluluğu için. Kapalı Pazar alanında, pazarcılarımızın talebi doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yaptık. Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan Kapalı Pazar, hem pazarcı esnafımıza hem de Derinceli vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Çok amaçlı olarak hizmet verecek olan kapalı pazar alanı ve otoparkın, bölgemizde önemli bir ihtiyacı gidereceğine inanıyorum.” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası