Derince'de Vezneler Hafta Sonu Açık
Sağlık İçin Konferansta Buluştular
Anasayfa > Haberler > Şairler ve Ozanlar Derince'de Buluşacak
Şairler ve Ozanlar Derince'de Buluşacak
Derince Belediyesi ve Kocaeli Ozanlar, Şairler ve Edebiyatçılar Derneği’nin birlikte düzenleyeceği 'Şairler ve Ozanlar Gecesi' programı, 29 Kasım Cuma (Bugün) günü yapılacak

Kocaeli Ozanlar, Şairler ve Edebiyatçılar Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleyeceği Şairler ve Ozanlar Gecesi programı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 29 Kasım Cuma (Bugün) günü saat 19.00’da başlayacak olan programda Zafer Kazancı, Murat Piroğlu, Serdar Alyakut, Emrah Cevheri, Kadir Ayan, Metehan Polat ve Zeki Akalın gibi isimler Derincelilerle buluşacak.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası